15
jan
2021
Värmdö Skärgård
Online

Sweden

Efter många år i näringslivet, bland annat som försäljningsansvarig, projektledare och restaurangchef, valde Joakim Muschött att sadla om. Joakim kände ett starkt behov av att växa som människa och började därefter hjälpa andra att utvecklas, såväl personligt som i sina yrkesroller. Joakim gick flera coachutbildningar, blev så småningom certifierad enligt ICF (International Coach Federation).

Joakim Muschötts bok Mera mod! finns i bokhandeln ISBN: 9789187905544

Bejaka din rädsla och våga mer
Den som vill frigöra sin potential och utvecklas som människa behöver lämna sin komfortzon. Och för att kunna göra det krävs mod, modet att se sina rädslor i vitögat. Mod är den i särklass viktigaste egenskapen att utveckla och underhålla om vi vill växa som människor.

Den här boken hjälper dig att bli modigare. Allt du behöver är viljan att utmana dina gränser. Författarens personliga erfarenheter varvas med mer faktabaserad text, reflektionsfrågor och intervjuer med människor som på olika sätt kan inspirera till mod. Steg för steg får du stöd i ditt personliga ledarskap och i att utmana dig själv till att bli modigare. Till slut blir du bra på att bejaka din rädsla och vågar göra mer av det du vill eller längtar efter.

Du kopplar upp dig som vanligt via vår zoom-länk:
https://us02web.zoom.us/j/86158675961?pwd=SFRPVFByMHk4OE9uUEhhMW9yWWthdz09