Kontakt: Dennis Lind
Sunds gård
Värmdö, Sverige 13990
Sweden

Värmdö Skärgård Rotaryklubb bjuder även i år in till Välgörenhetsgolf på Norråva golfbana

• Tider
    - Kanonstart kl 13:30
    - Prisutdelning ca kl 18:00
  • Avgift
    300 kronor. Dessutom bidrar alla med ytterligare 20 kronor per poäng för resultat under 35 poäng, dock maximerat till 100 kronor.
  • Tävlingsform
    Poängbogey.
  • Anmälan
    Snarast, dock senast den 18 augusti till rotary.norravagolf@gmail.com
    Eftersom det är kanonstart är antalet platser begränsat. "Först till kvarn" gäller.
Tävlingen är ett samarrangemang mellan Värmdö Skärgård Rotaryklubb och Norråva Golfgård för insamling till Rotarys projekt ”Rädda Österjön”.

Allt överskott i denna tävling går till Rotaryklubbens arbete med att "Rädda Östersjön" - se klubbens temasida om projektet. Genom samverkan med andra Rotaryklubbar runt Östersjön, partners och olika lokala delprojekt för klubben ut information och försöker skapa opinion för att nödvändiga åtgärder vidtas. Genom denna tävling får klubben ytterligare medel för att fortsätta detta arbete.

För mer information kontakta Dennis Lind 0709-424 445.