Medlemsbrev till vecka 35/2020

Hej alla medlemmar!

 
Då har vi satt igång våra fredagsrutiner igen - med höstens första fredagsmöte 21 augusti , dock med fortsatt Corona-läge och zoom som vår kanal. Det är bara att acceptera att det håller på ett tag. Tur att vi är så rutinerade på zoom. Kul att se så många!
 
Hör att många klubbar har svårt att vara aktiva p g a Corona och en del har helt enkelt stängt igen sedan våren och har nu svårt att starta upp igen. Så vi har helt enkelt valt rätt strategi genom att hålla i och hålla ut! Tack vare Anders Tihkans stöd.
 
Golftävlingen den 18 augusti fick 33 deltagare och samlade in 4000 kr till Stiftelsen Jiddra Inte, som vi även tidigare år har sponsrat.
 
Framåt så har vi förstås nästa fredagsmöte den 28 augusti med nytt intressant tema - för den som vill veta mer om Konsten om hur man startar en bank. Och det vill vi väl!? Vi får se vad vi får veta....
 
För att passa på under sommarhalvårets varmare uteväder kör vi en repris på Bouletävling den 1 september kl 18.00 vid banorna nedanför Gustavsgården. Du som har bouleklot - ta med dessa så ordnar vi lag på plats. Välkommna!
 
/Ami
Senaste nyheterna
"Det som inte har berättats"
 
Under sina tjugofem år vid Säpo:s kontraspionage upplever Bengt Nylander en omvälvande tid där kartan bokstavligen ritas om. Det är genom dessa historiska händelser han beskriver Säpo, från ett inifrånperspektiv. Bengt Nylander började sin bana vid Säpo 1981 och slutade som polisintendent och chef för kontraspionaget 2005.
 
Läs mer...
Kommande program
Konsten att starta en bank och bolåneinstitut
On-line: klicka på mötet för info!
28 aug 2020
07:30 – 08:30
 
Boule tävling 1 september
01 sep 2020 18:00
 
Visa hela listan
Nyheter från Rotary International

Your parents told you to be nice to people. Guess what? They were right. Here’s why.

 
Medlemsbrevet ges ut varje tisdag till klubbens medlemmar och till nyhetsbrevs-prenumeranterna.
Lägg gärna till mailservice@clubrunner.ca i addressboken så att vi inte hamnar i skräpposten!
ClubRunner Mobile