Medlemsbrev till vecka 34/2020

Hej alla medlemmar!

När vi nu passerar mitten av augusti är det nog dags att tänka på vardagen och samla ihop sig inför mera rutiner än dagdrömmar, solbad och annat som semestern handlar om. Hoppas ni alla har haft den sommar ni önskat och känner er utvilade och pigga.
 
Det är därför dags att vi också återgår till det "normala" Rotary-schemat som fortsätter på den inslagna banan vad gäller digitala möten. På fredag den 21/8 är det dags för första fredagsmötet för hösten. Vanlig tid med småsnack och "incheckning" vid omkring 7.45 och sen programpunkt kl 8.00. Varmt välkomna till en spännande öppning med SÄPO och "Det som inte berättats". Låter väldigt intressant.
 
Innan dess är det fler som ses vid golftävlingen på Norråva. Själv golfar jag inte men möter upp till prisutdelningen. Ca 35 tävlande med Dennis som pådrivande och flera volontärer och förstås Christoffer som låter oss tävla på hans fina golfbana. Kämpa väl!
 
 
/Ami
Senaste nyheterna
Fina grillkvällar i sommar
Denna sommar har våra grillkvällar varit speciellt uppskattade eftersom vi har kunnat träffas utomhus någotsånär Corona-säkert. 
 
Läs mer...
Kommande program
Rotarygolfen 2020
Norråva golfklubb
18 aug 2020
13:00 – 20:00
 
Det som inte har berättats - SÄPOs kontraspionage
On-line: klicka på mötet för info!
21 aug 2020
07:30 – 08:30
 
Visa hela listan
Nyheter från Rotary International

Chesley Reynolds Perry, a Spanish-American War veteran and former Chicago Public Library employee, served as Rotary’s first secretary and is known as “the builder of Rotary International.”

 
Medlemsbrevet ges ut varje tisdag till klubbens medlemmar och till nyhetsbrevs-prenumeranterna.
Lägg gärna till mailservice@clubrunner.ca i addressboken så att vi inte hamnar i skräpposten!
ClubRunner Mobile