Medlemsbrev till vecka 20

Hej alla medlemmar!

 
Idag var vi sex tappra vandrare som gick Tjustviksrundan tillsammans med Colton, vår utbytesstudent. Vi visste att det var en aktivitet som passade Colton och samtidigt fick vi ett bra tillfälle att tacka honom för den här tiden och samtidigt önska honom lycka till med fortsatta studier i USA. Som jag nämnt tidigare åker han hem redan på lördag.
 
Per-Ola som överlämnade två presenter. Av klubben fick Colton en osthyvel och från Per-Ola en skiftnyckel. Två svenska uppfinningar som minne av sin tid i Sverige. Vi var också noga med att Colton lärde sig vad sakerna heter på svenska. Jag vill tacka Per-Ola som lagt ner mycket tid under året, i sitt arbete som Ungdomsansvarig.
 
Till nästa vecka kommer jag bjuda in till en ny vandring. Det märktes idag att det finns ett behov att även träffas fysiskt och då passar en träff ute i naturen bra.
 
Ser fram emot att se Er on-line på fredag morgon.
 
/Dennis

På begäran: inloggning till ClubRunner

Gå till den vanliga adressen varmdoskargard.se.
 
Klicka på Medlemsinloggning uppe till höger. Klicka på Glömt lösenord och ange efternamn och e-postadress (samma som du får detta mail till). Du får omgående ett mail från ClubRunner med en länk. Klicka på länken och skapa ditt lösenord.
 
Nu kan du logga in i på klubbwebben. Klicka på Medlemsområde uppe till höger, då kommer du till menyerna i ClubRunner (de du inte har behörighet till är gråa). Granska din egen profil: Mitt ClubRunner -> Min Profil. Jag har flyttat över dina uppgifter från ClubAdmin, utom arbetsgivardata. Kolla under fliken Personlig och uppdatera vid behov. Under fliken Inställningar kan du ändra ditt inloggningsnamn och byta lösenord.
 
Jag har gjort 3 filmer om Club Runner för vårt distrikt. Film 1 riktas till klubbarna före beslut om ClubRunner, så den kan du hoppa över

Film 2: https://www.youtube.com/watch?v=6yKIXlzoNvA – Mobilappen
Film 3: https://www.youtube.com/watch?v=LtUJq9XL2Rs – Några funktioner
(Film 1: https://www.youtube.com/watch?v=x3L8j91Hzgc – Översikt)

Ändringar av dina medlemsuppgifter kan bara göras i ClubRunner, som synkar direkt med Rotary International. 

/Anders T

Senaste föredraget
Veckomöte 8 maj 2020
Fredagens möte lockade 27-29 deltagare lite beroende på när mellan 07.50-08.30 som summeringen gjordes. President Dennis inledde stämningsfullt med en strof ur Strövtåg i hembygden av Fröding. Skrytgrisen cirkulerades runt skärmen med en uppmaning till stöd för Rotarys katastroffond. Dennis informerade även det hittillsvarande resultatet av röstningen gällande stadgeändringar. 22 inkomna svar där samtliga är bifall.
Läs mer...
Kommande program
Vandring med Colton - Tjustviksrundan
Samling parkeringen, Vårdcentralen G-berg
12 maj 2020
13:30 – 15:30
 
Politiskt engagemang via ministerposter till BRIS
On-line: klicka på mötet för info!
15 maj 2020
07:30 – 08:30
 
NBV - får människor och idéer att växa
Online: Klicka på mötet för info
05 jun 2020
07:30 – 08:30
 
Egoföredrag Anders Børde
On-line: klicka på mötet för info!
12 jun 2020
07:30 – 08:30
 
Visa hela listan
Nyheter från Rotary International

With help from a Rotary Foundation global grant, a group of women in rural Costa Rica are using ecotourism to enrich their families' futures

 
Please add mailservice@clubrunner.ca to your safe sender list or address book.
To view our privacy policy, click here.
 
ClubRunner
102-2060 Winston Park Drive, Oakville, ON, L6H 5R7
ClubRunner Mobile