Medlemsbrev till vecka 27/2020

Hej alla medlemmar!

Dennis hälsar och tackar alla medlemmar för det stöd och förtroende som han fått av er alla under året som gått! Eftersom jag håller i pennan tar jag mig också friheten att ge Dennis det högsta betyget för hans insats som president. Särskilt med de speciella utmaningar som Covid 19 har inneburit. Inte nog med det - en hel mängd ganska stora händelser har året innehållit såsom samarbetet med NVB, stor golftävling med 35 deltagare, god uppställning kring språkcaféet, övergång till Club Runner (med stor hjälp av Anders Tihkan - vår eminente it-specialist - tack!) och våra erfarenheter med digitala möten, nyhetsbrev etc. Dessutom aktiviteter kring våra utbytesstudenter (med stor eloge till Per Ola som ansvarig) och i år har vi dessutom en kandidat till RYLA. (Min son Simon - men p g a C19 kanske ändå inte blir av). En av de viktigaste händelserna är kanske ändå att våra värdefulla litografier har återfunnits och vi har nu ett fyrti-tal litografier på vårt lager. Vilket år- så maxat! Bra jobbat Dennis!
 
Ett år går försvinnande fort och jag som nu tagit över taktpinnen borde känna mig lite mer rutinerad efter att ha gjort jobbet en gång tidigare och nu också tränat tillsammans med Dennis det gångna året. Men det känns ju ändå lite pirrigt... Men inom showbiz sägs det att om man inte känner så så kommer man inte att ge sitt bästa, så det är kanske bra. Ge mig samma stöd och engagemang som ni alltid gör så går det nog hur lätt som helst!.
 
Rent formellt så sker det högtidliga överlämnandet av presidentskapet på vår grillkväll på torsdag 2/7, hemma hos oss 18.00 Om väderprognosen fortsätter att visa ostadigt så kör vi vid dansbanan som har tak och plats för många, som ni ser ca 300 meter före vår adress. Jag sätter ut Rotarys beachflagga ifall det blir där. Redan 14 anmälda så det blir trevligt! 
 
/Ami
Senaste nyheterna
Rotary Doctors pratar utedass i Kenya
Hur påverkar Coronatider verksamheten i Kenya? Latrinprojekt och rent vatten!
Kommande program
Grillkväll torsdagen den 2 juli hos Ami kl 18.00
hemma hos Ami
02 jul 2020 18:00
 
Rotarygolfen 2020
Norråva golfgård
18 aug 2020
13:00 – 20:00
 
Visa hela listan
Nyheter från Rotary International

The Rotary Foundation Trustees and RI Board of Directors have added a new area of focus: supporting the environment.

 

Rotary clubs in districts across Italy worked together to procure state-of-the-art equipment needed to combat the deadly coronavirus disease for 26 hospitals around the country.

 
 

Medlemsbrevet ges ut varje tisdag till klubbens medlemmar och till nyhetsbrev-prenumeranterna.
ClubRunner Mobile