Medlemsbrev till vecka 25/2020

Hej alla medlemmar!

Jag kan tänka mig att ni nu står i startgroparna för att fira midsommar. En midsommar som för många ser lite annorlunda ut än vanligt. Själv firar jag bara med familjen istället för den traditionella festen med grannarna.
 
I sådana här lägen får man tänka om och hitta nya lösningar på gamla traditioner. Precis som vi fått göra i vår klubb den senaste tiden – och det tycker jag har gått väldigt bra.
 
Eftersom vi nu inte har några fredagsmöten förrän i slutet av augusti hade jag tänkt att vi på tisdag i nästa vecka träffas och spelar boule. Det tycker jag är en rolig aktivitet som jag tror passar de allra flesta. Inbjudan med mer information kommer inom de närmaste dagarna.
 
Önskar er en härlig midsommar och hoppas att få se er på boulen i nästa vecka.
 
/Dennis
Senaste föredraget
En sann entreprenör älskar att bygga
Egoföredrag 2020-06-12. "- Jag är på den här jorden för att skapa något". Anders Börde kommer från en köpmannasläkt i Gjøvik vid Norges största insjö Mjøsa. Farfar Rolf var backhoppare och medgrundare till en av de första Rotaryklubbarna i Norge och hade bl a den norska  agenturen för SKF. Pappa var också Rotarian. Anders lärde sig tidigt att "Försäljning behövs för att få mat på bordet".
Läs mer...
Nyheter från Rotary International

Snap judgmentsFrom Hong Kong to Hungary, Rotarians captured perfect moments in our annual photo contestThis year, we received more than 600 entries to our photo contest from

 

The ongoing evolution of Rotaract is redefining its place within Rotary.

 
 

Medlemsbrevet ges ut varje tisdag till klubbens medlemmar och till nyhetsbrev-prenumeranterna.
ClubRunner Mobile