Medlemsbrev till vecka 18

Hej alla medlemmar.
 
Det här är mitt första brev som jag skriver och skickar med vårt nya medlemssystem ClubRunner. Jag hoppas att det här systemet ska hjälpa oss att kommunicera både internt och externt på ett ännu bättre sätt.
 
Det känns tråkigt att inte kunna träffas fysiskt. Jag saknar verkligen våra fredagsfrukostar. Samtidigt är jag väldigt glad och nöjd att vi kommit igång så fort med frukostmöten över webben. Programkommittén har jobbat hårt och som det ser ut nu har vi föreläsare för samtliga våra frukostträffar fram till sommaren. Verkligen bra jobbat.
 
På fredag är det första maj och vårt frukostmöte är inställt, men fredagen därpå kommer vi träffas igen och då kommer Anders Tihkan att hålla en utbildning i hur vi kan använda ClubRunner. Missa inte det.
 
Så här långt har våra web.möten varit en succé vad gäller antalet deltagare. I fredags var vi totalt 32 deltagare och veckan innan 34 deltagare. Det har varit nytt rekord vad gäller gäster. De två senaste gångerna har vi haft totalt 15 gäster. Dels medlemmar från andra klubbar, men också vänner och bekanta som varit intresserade av våra föredrag. Du som inte hunnit vara med ännu – ta chansen vid nästa tillfälle. Det är samma inloggningslänk varje fredag. https://us04web.zoom.us/j/742966273
 
Av naturliga skäl är våra aktiviteter pausade för tillfället. Vi hoppas att dessa kan återkomma till hösten. Jag tänker då på både våra externa aktiviteter, som Språkkafét och våra interna aktiviteter, som besök på Riksdagshuset. Vi får inte heller glömma vårt 30-års jubileum. Enligt charterbrevet är vår klubb godkänd och auktoriserad den 30 april 1990. Så nu på torsdag firar vi 30 år som klubb.
 
Det känns som ett naturligt avslut på det här brevet att önska er en härlig helg där vi på Valborgsmässoafton höjer en liten skål för vår klubb som fyller 30 år.
 
Ta hand om er.
 
/Dennis
Jag var ju bara tvungen att damma av dokumentationen från charteråret, så nu kan du läsa hur diskussionerna gick när klubben bildades! Det finns förstås bilder m m från 10-årsjubileum och 25-årsjubileum, men de kommer senare. /Anders T

Om du inte har loggat in i ClubRunner tidigare

 
Gå till den vanliga adressen varmdoskargard.se. Klicka på Medlemsinloggning uppe till höger. Klicka på Glömt lösenord och ange efternamn och e-postadress (samma som du får detta mail till). Du får omgående ett mail från ClubRunner med en länk. Klicka på länken och skapa ditt lösenord.
 
Nu kan du logga in i på klubbwebben. Klicka på Medlemsområde uppe till höger, då kommer du till menyerna i ClubRunner (de du inte har behörighet till är gråa).Granska din egen profil: Mitt ClubRunner -> Min Profil. Jag har flyttat över dina uppgifter från ClubAdmin, utom arbetsgivardata. Kolla under fliken Personlig och uppdatera vid behov. Under fliken Inställningar kan du ändra ditt inloggningsnamn och byta lösenord.
Förslaget till stadgeändring ...
Styrelsen påminner om svar på förslaget som sändes ut 16/4:
  • medlemmarnas röster samlas in i förväg:
    ge ditt svar i formuläret HÄR
    så snart som möjligt, men senast den 7 maj
  • den 8 maj redovisar president Dennis resultatet vilket protokollförs som veckomötets beslut.
Senaste föredraget
Vykort från Perth, Western Australia
Om några månader ska Felicia ska åka hem till Värmdö efter ett spännande år som utbytesstudent i Aussie-country. Nu berättar hon om några intryck från sitt liv i storstaden Perth på Australiens västkust (ja, faktiskt den enda staden där!), om boende, Rotary, skolan och sina nya fritidsintressen och skills.  
Läs mer...
Kommande program
ClubRunner som kommunikationsverktyg
On-line: klicka på mötet för info!
08 maj 2020
07:30 – 08:30
 
Visa hela listan
Nyheter från Rotary International

Joint Statement from Kiwanis International, Lions Clubs International, Optimist International, and Rotary

 

Members use ingenuity, flexibility to help people affected by coronavirus and to stay connected

 
Please add mailservice@clubrunner.ca to your safe sender list or address book.
To view our privacy policy, click here.
 
ClubRunner
102-2060 Winston Park Drive, Oakville, ON, L6H 5R7
ClubRunner Mobile