Välkommen till ClubRunner-världen!

Nu startar vi med distriktets nya kommunikationsverktyg! Vi är 23 av 36 klubbar i D2370 som har fått våra ClubRunner-konton för några dagar sedan. Därmed är det nära en av fem Rotaryklubbar i Sverige nu kör ClubRunner!
 
Detta är klubbens första nyhetsbrev som vi gör med
ClubRunner-verktyget och nu är det dags för dig att
logga in och kolla dina persondata.
 
Gå till den vanliga adressen varmdoskargard.se. Den omdirigeras till ClubRunner-adressen som senare kommer att få visningsadressen 
 
Klicka på Medlemsinloggning uppe till höger. Klicka på Glömt lösenord och ange efternamn och e-postadress (samma som du får detta mail till). Du får omgående ett mail från ClubRunner med en länk. Klicka på länken och skapa ditt lösenord.
 
Nu kan du logga in i på klubbwebben. Klicka på Medlemsområde uppe till höger, då kommer du till menyerna i ClubRunner (de du inte har behörighet till är gråa).Granska din egen profil: Mitt ClubRunner -> Min Profil. Jag har flyttat över dina uppgifter från ClubAdmin, utom arbetsgivardata. Kolla under fliken Personlig och uppdatera vid behov. Under fliken Inställningar kan du ändra ditt inloggningsnamn och byta lösenord.
 
Jag har gjort 3 filmer om Club Runner för vårt distrikt. Film 1 riktas till klubbarna före beslut om ClubRunner, så den kan du hoppa över

Film 2: https://www.youtube.com/watch?v=6yKIXlzoNvA – Mobilappen
Film 3: https://www.youtube.com/watch?v=LtUJq9XL2Rs – Några funktioner
(Film 1: https://www.youtube.com/watch?v=x3L8j91Hzgc – Översikt)

Se även en generell presentation av ClubRunner med charmig Nya Zeeland-accent: https://www.youtube.com/watch?v=Z9gUkKExtVg (betalfunktionerna ingår inte i standard, den modulen är tillägg).

Jag återkommer till berörda funktionärer i klubben om utbildning.

Ändringar av dina medlemsuppgifter kan från och med nu bara göras i ClubRunner, som synkar direkt med Rotary International. 

Fram till 30/6 kan du fortfarande logga in i ClubAdmin (gamla systemet) men därifrån synkas inte längre våra uppgifter med RI.

"Rotary ska växa"

är ett särskilt mål både för RI och i distriktet. Du ser att nya klubbwebben riktar sig till blivande medlemmar - det finns t o m en medlemsansökan att fylla i.
 
Hittar du den?
 
 
Även om vi ändrar stadgarna har vi förstås en process för att ta in nya medlemmar, men det ska gärna bli lite kö utanför dörren, eller hur!
 

Ladda ner mobil-appen!

Där hittar du medlemsmatrikel, program, veckobrev m m.
 
 
Sök "ClubRunner".
 
Logga in med samma uppgifter som du nyss fick till ClubRunner.

Lägg till dina kompisar!

ClubRunner kan ha även icke-medlemmar i registret. Då kan vi skicka t ex nyhetsbrev även till dem. Ja - är de många kan vi t o m göra särskilt nyhetsbrev till dem.
 
Vi kan bjuda in dem till evenemang osv.
 
I menyn Mitt ClubRunner/Mina vänner kan du lägga till kompisar (för- o efternamn + e-post). De kommer att få ett "GDPR-meddelande" om att de är registrerade i klubben.
Här nedan finns innehåll som hämtas till nyhetsbrevet från klubbwebben, nämligen nyhetsartiklar (t ex veckobrev i nytt format!) och program.
Senaste nyheter
Utanförskap
Han växte upp i ett hem med en alkoholiserad mamma som dolde sitt missbruk. Våld och hot förekom i hemmet vilket gjorde att barnen lärde sig att läsa av vuxenvärlden för att kunna bete sig på ett sätt som inte renderade bestraffningar. Han började i tidig ålder att distansera sig från omgivningen, inte fysiskt, men han släppte inte in någon på livet vilket skapade en känsla av ensamhet även när rummet var fullt av folk. Enda fristaden i tillvaron som ung var kollo som innebar 50 dagars frigång från hemmet.
Läs mer...
Kommande program
Rapport från Australien
On-line: klicka på mötet för info!
24 apr 2020
07:30 – 08:30
 
Visa hela listan
Nyhetsbrevets redaktör
Anders Tihkan
Please add mailservice@clubrunner.ca to your safe sender list or address book.
To view our privacy policy, click here.
 
ClubRunner
102-2060 Winston Park Drive, Oakville, ON, L6H 5R7
ClubRunner Mobile